Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко харчи 145 извънградско 1,6 Boxer?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колко харчи 145 извънградско 1,6 Boxer?

Моята даде 9,2 - 9,3 с климатик

Нормално каране без ръчки - 120
    145 1,6 Boxer

а с колко си карал ?
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
      а с колко си карал ?
      120
      145 1,6 Boxer

Comment

ОК ти е разхода.
        Моя е в зависимост от настроението ми. Може 7, може и 10, а може би и повече.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
          ОК ти е разхода.
          Щото видях, че по спецификация и дават 6,5 извън градско
          145 1,6 Boxer

Comment

а климатика колко качва разхода
            Lexus Is200
            Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от tjman
              Първоначално публикувано от Pinky
              ОК ти е разхода.
              Щото видях, че по спецификация и дават 6,5 извън градско
              с 90 км/ч, без климатик и като е нова.

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
              а климатика колко качва разхода
              примерно около литър
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Я да попитам - моята на 110 километра е 3500 оборота - при вас така ли e ?
                Скоростомера показва правилно - засякох го с GPS
                145 1,6 Boxer

Comment

3500 oborota na 5-ta malko nad 110 na raven pyt
                  Lexus Is200
                  Honda CBR 600 F4i

Comment

Толко е. На 120 км/ч е на 4000 оборота и оттам стрелките на скоростта и оборотите почват да се движат почти едновременно. Тва е супер яко. Верно, че разходът е по-голям, ама като караш със 120 спокойничко и като натиснеш по-рязко газта така отлепва, че все едно си бил спрял досега
                    Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от charmario
                      Толко е. На 120 км/ч е на 4000 оборота и оттам стрелките на скоростта и оборотите почват да се движат почти едновременно. Тва е супер яко. Верно, че разходът е по-голям, ама като караш със 120 спокойничко и като натиснеш по-рязко газта така отлепва, че все едно си бил спрял досега
                      О да това със стрелките го видях, много е яко
                      145 1,6 Boxer

Comment

може да го свалиш и под 7 ...
                        ако подържаш еднаква скорост 90 км
                        не 80 после 105 и пак 90.... държиш само 90 км ..и пада под 7...
                        убедих се в това по магаистралата към бг ... през ноща като няма коли и трафик само и плътно с 90... падна на 6.9 ... но ти изтръпва крака ...
                        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Как ги карате тия коли с 90 бре . Най ниския резултат който съм стигал е 8,5 извънгардско - но при 120-140 км/ч. До колкото помня така беше по книжка. С пежото 306 същия дв 1,6 при същата скорост ми дава 6,5-7,00.

С клима и на газ 120-130 - 10 на сто
                          Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

Comment

Първоначално публикувано от deks777
                            Как ги карате тия коли с 90 бре . Най ниския резултат който съм стигал е 8,5 извънгардско - но при 120-140 км/ч. До колкото помня така беше по книжка. С пежото 306 същия дв 1,6 при същата скорост ми дава 6,5-7,00.

С клима и на газ 120-130 - 10 на сто
                            ми много лесно как ... като тръгнеш за някъде тръгваш по рано да не бързаш и си подържаш една и съща скорост 90 км...
                            малко гори, почти е сигрно,че ще стигнеш (ако не срешнеш някой състезател да изпреварва неправилно) и така... подпираш се на стъклото и си се возиш
                            като тръгнеш да караш бързо държиш волана яко щото се носи по цялото платно по наще пътища хубави, цялото ти внимание е там с високата скорост, по бързо те уморява пътя и така....
                            това 6.9 е без клима
                            ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Последния път, смесено - 250км извънградско, 100 градско, с климатик постоянно - 8.8. Това със 130 (по магистралата).
                              Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Working...
                              X